Om oss

När Christian Larsson 2011 övertog Halmstad Begravningsbyrå, startade han också Christians Begravningsbyrå i Falkenberg. Sedan juni 2014, är också Anna-Lena Kollberg anställd.

Personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Vår begravningsbyrå hanterar personuppgifter enligt GDPR. Vi samlar inte in mer uppgifter än vad som behövs, vi har bara kvar dem så längre det är nödvändigt och vi använder dem inte till något annat än vad som var syftet när de samlades in. Läs vår integritetspolicy här.

Adress: 

Christians begravningsbyrå
Nygatan 64 B
31174  FalkenbergChristian Larsson
Byråägare
Begravningsrådgivare, borgerlig officiant, bouppteckningsförrättare
Christian har mer än 20 års erfarenhet inom begravningsbranschen. Christian bor i Falkenberg med fru och två barn. Fritiden ägnar han gärna åt segling och körsång.


christian@halmstadbegravningsbyra.se

 


Anna-Lena Kollberg
Auktoriserad boutredare, begravningsrådgivare, borgerlig officiant
Anna-Lena har flera års erfarenhet inom såväl familjejuridik som begravningsbranschen. Anna-Lena bor i Morup med man och dotter (de två äldsta barnen är utflugna). På fritiden sjunger hon med i Vokalensemblen Goda Hopp.


anna-lena@halmstadbegravningsbyra.se

Stefan Janfalk

Begravningsrådgivare, Borgerlig officiant
Stefan har flera års erfarenhet inom begravningsbranschen både som rådgivare och borgerlig officiant. Stefan är uppväxt i Halmstad men bor sedan över 30 år tillbaka i Falkenberg tillsammans med fru och dotter. Fritiden ägnar han gärna åt stugan vid havet på sommaren, skidåkning på vintern och när tiden tillåter blir det en och annan runda på golfbanan.

stefan@halmstadbegravningsbyra.se

Välkommen att kontakta oss.

Du är välkommen med aktuella ärenden, men även med mer långsiktiga funderingar. Ring för tidsbokning.

Telefon: 0346-162 00

Mail: info@halmstadbegravningsbyra.se